ژاپن گوجه فرنگی حاصل از ویرایش ژنوم را تولید کرد

ژاپن گوجه فرنگی حاصل از ویرایش ژنوم را تولید کرد

گوجه فرنگی با بهره گیری از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas9 در کشور ژاپن توسعه داده شد. این محصول حاوی سطوح بالایی از گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) است.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، ژاپن فروش گوجه فرنگی High-GABA حاصل از ویرایش ژنوم را آغاز نموده است. این محصول با بهره گیری از فناوری ویرایش ژن CRISPR-Cas۹ توسعه داده شد. گوجه فرنگی High-GABA حاوی سطوح بالایی از گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) است. گاما آمینوبوتیریک اسید، یک آمینو اسید است که به آرامش و کاهش فشار خون کمک می نماید. این گوجه فرنگی با ویرایش ژنوم بالا با همکاری دانشگاه تسوکوبا توسعه یافت و در ماه مه ۲۰۲۱ در بسته هایی برای باغبان ها ارائه شد و مورد استقبال مثبت مصرف کنندگان خانگی قرار گرفت. بگفته Shimpei Takeshita، رییس Sanatech Seed و مدیر ارشد نوآوری Pioneer EcoScience، گوجه فرنگی High-GABA، حاوی چهار تا پنج برابر GABA بیشتر از یک گوجه فرنگی معمولی است. استفاده از تکنولوژی های جدید مانند تولید و مصرف محصولات تراریخته، محصولات حاصل از ویرایش ژنومی روند رو به رشدی در کشورهای پیشرفته دارد. امید می رود در کشور ما نیز موانع موجود در تولید ملی محصولات تراریخته برداشته شود و کشورمان به جایگاه واقعی در تولید و انتقال دانش این فناوری در منطقه برسد.

1400/07/13
11:42:32
5.0 / 5
992
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد