دبیر كانون هماهنگی صنعت، دانش، بازار آب و فاضلاب اعلام كرد؛

کوشش برای پاسخ به نیازهای فناورانه حوزه آب و فاضلاب

کوشش برای پاسخ به نیازهای فناورانه حوزه آب و فاضلاب

دبیر کانون هماهنگی صنعت، دانش، بازار آب و فاضلاب معاونت علمی و فناوری اظهار داشت: تلاش این کانون پاسخ به نیازهای فناورانه حوزه آب و فاضلاب است.



به گزارش اسمارت کاور به نقل از معاونت علمی و فناوری، علی اصغر قانع اظهار داشت: این کانون با رویکرد استفاده از پتانسیل بالای شرکت های خلاق و دانش بنیان فعال در این عرصه و همین طور راندمان از ظرفیت دانشی کشور و ورود این دو به بازار، به وجود آمده است.

وی با اشاره به ظرفیت بازار این حوزه برای شرکت های دانش ‎بنیان و خلاق اظهار داشت: بازار آب و فاضلاب کشور بازار بزرگی شمرده می شود و خوشبختانه از سال ۱۳۹۹ که هیئت موسس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز به تاسیس کانون کرد، از همان ابتدا کارهای ما نیز شروع شد.
این فعال فناور از نقش کارگروه تخصصی آب، خشسکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: صنعت آب و فاضلاب کشور و کلیه شرکت های زیرمجموعه وزارت نیرو در کنار بخش خصوصی، نیازمندی های گسترده ای دارند که پاسخ آنها را باید در بخش فناوری جست. این کارگروه تلاش می کند به نیازهای فناورانه پاسخی مناسب دهد.

قانع اظهار داشت: کشور ما در حوزه دانشی وفناوری، از وجود جوانان بسیار با استعدادی برخوردارست که در حوزه خلق ایده و تولید محصولات و خدمات نوآورانه در صنعت آب و فاضلاب، توانمندی های بالای دارند، شناسایی و احصا این ایده ها و محصولات و خدمات فناورانه و تجاری سازی این محصولات با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همچون دیگر اهداف کانون است. در نهایت تلاش داریم تا محصولات فناورانه تجاری سازی شده به سمت شرکت های بزرگ و بخش بازار و مصرف، رسوخ داده شوند.
قانع، با اشاره به نیازهای فناورانه شرکت های بزرگ، اضافه کرد: این شرکتها برای ارتقاء خود و هماهنگ سازی مجموعه فنی شرکت با تحولات صنعتی روز، نیازمند همیاری شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور هستند.
وی اضافه کرد: در کارگروه آب، خشسکسالی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش داریم با جمع آوری و شناسایی نیاز این شرکتها و مجموعه های بزرگ صنعت آب و فاضلاب کشور، بوسیله جلب همکاری شرکت های دانشی و فناور، در داخل کشور به این نیازها پاسخ داده شود تا نیازی به واردات قطعات و تجهیزات مورد نیاز نباشد و بومی سازی جایگزین واردات شود.

1400/08/26
23:16:25
5.0 / 5
939
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد