در موسسه تحقیقات و واكسن سازی رازی ؛

رت فلورسنت برای ردیابی دقیق تغییرات سلولی تولید شد

رت فلورسنت برای ردیابی دقیق تغییرات سلولی تولید شد

رییس بخش تحقیق، تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه تحقیقات و واکسن سازی رازی اظهار داشت: رَت فلورسنت برای ردیابی دقیق تغییرات سلولی در این موسسه به تولید رسید.



به گزارش اسمارت کاور به نقل از موسسه تحقیقات و واکسن سازی رازی، دکتر نوید داداش پور دواچی درباب تولید موفقیت آمیز «رت فلورسنت» در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اظهار داشت: این طرح نتیجه تحقیقات اولیه و به سرانجام رسیدن پروژه تولید حیوانات آزمایشگاهی تراریخت در موسسه رازی است که طی چند سال قبل با هدف نهادینه کردن فناوری تولید حیوانات ترانس ژنیک در بخش تحقیق، تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه دنبال شده و امروز با تولید رت فلورسنت، به اجرا درآمده است.
رئیس بخش تحقیق، تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی با اشاره به نوین بودن تحقیقات روی حیوانات ترانس ژنیک خصوصاً حیوانات آزمایشگاهی در کشور اضافه کرد: در موسسه رازی در شروع تولید موش «ناک-اوت» با نقص عملکرد ژن تولید کننده آنزیم گلوکز شش «فسفات دهیدروژناز» مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه تصمیم به تولید مدل «ناک-این» گرفته شد و بنا بر اعلام نیاز یکی از مراکز درمانی و تحقیقاتی در کشور تولید رت فلورسنت در دستور کار قرار گرفت.
عضو هیئت علمی موسسه رازی و رییس بخش تحقیق، تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی با اشاره به موفقیت آمیز بودن این طرح در آزمایشگاه، تصریح کرد: موفقیت قطعی این طرح زمانی مشخص می شد که رت مدل، یک نسل زادآوری کند و ژن به نسل بعدی نیز منتقل شده باشد که خوشبختانه نتایج تحقیقات و ردیابی در دو نسل از این گونه، نشان داد این پروژه با موفقیت طی شده و ژن مورد نظر به نسل های بعدی انتقال یافته است؛ پس می توانیم اعلام نماییم تولید رت مدل پروتئین سبز فلورسنت در موسسه رازی با موفقیت به انجام رسیده است و به زودی آماده ارائه خدمات به مراکزی که درخواست این مدل رت را داشته باشند، خواهیم بود.

ایشان سپس اشاره کرد: با حمایت های لازم و کافی از پژوهشگران، امکان دستیابی به تولیدات هایتک و در مرز دانش فراهم خواهد شد که یقینا در مرحله اول سبب قطع وابستگی کشور به واردات این مدلها می شود و در ادامه با برنامه ریزی برای صادرات چنین تولیداتی، منابع و روش های جدید درآمد زایی ارزی پایدار برای کشورمان ایجاد خواهدنمود.
به گفته وی از تولید مثل هسته اولیه رت فلورسنت تا حدود چهار ماه آتی، یک کلونی پرجمعیت از حیوان فلورسنت به وجود خواهد آمد که هر سر از این حیوانات در بازارهای جهانی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ یورو قیمت دارد.
رئیس بخش تحقیق، تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی موسسه رازی با اشاره به اینکه اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مسستقل از نفت مشروط به اعتماد به پژوهشگران و فراهم بودن زیرساخت ها، امری دست یافتنی است، اشاره کرد: متاسفانه و از جهتی خوشبختانه موتور محرک اغلب مراکز معتبر تحقیقاتی و دانشگاهی دنیا از هموطنان ما هستند. متاسفانه شاهد می باشیم که دانشجویان نخبه بعد از فارغ التحصیلی گرفتار مشکلاتی همچون نبود فضای کاری مناسب شده و در نهایت تصمیم به مهاجرت و خروج از کشور می گیرند و سرمایه ای که صرف آنها شده است با خروج این افراد از کشور خارج می شود. این مساله همان دغدغه ای است که مقام معظم رهبری نیز مدتی پیش به آن اشاره کردند و مهاجرت دانشجویان و دانش آموزان نخبه و تشویق آنها به ترک کشور را خیانت برشمردند و وظیفه دولتمردان است که برای حل این دغدغه چاره اندیشی کنند.

1400/10/11
16:37:51
5.0 / 5
851
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد