در پژوهشگاه بیوتكنولوژی كشاورزی ؛

بهینه سازی سیستم های پرورش ریزجلبک در مناطق مختلف کشور

بهینه سازی سیستم های پرورش ریزجلبک در مناطق مختلف کشور

اسمارت کاور: طراحی مدل بهینه سیستم های پرورش ریزجلبک در مناطق مختلف کشور در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی دنبال می شود.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، محمد امین حجازی رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی این پژوهشگاه بیوتکنولوژی از طرح مشترک پژوهشکده و مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی برای طراحی مدل بهینه سیستم های پرورش ریزجلبک برمبنای شرایط خاص مناطق مختلف کشور آگاهی داد. وی اشاره کرد: طی این طرح پژوهشی مشترک که در چابهار و مناطق حاشیه دریاچه ارومیه درحال اجراست طراحی های مختلف سامانه پرورش ریزجلبک در این مناطق را ارزیابی و مقایسه می نماییم تا به مدلی مناسب برای تعیین سیستم بهینه و اقتصادی پرورش ریزجلبک در هر منطقه از کشور برسیم. حجازی اشاره کرد: پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی عمدتا بر دو حوزه بیوتکنولوژی ریزجلبک ها و بیوتکنولوژی باکتری های اسید لاکتیک متمرکز شده است. ریزجلبک ها که از آن بعنوان غذای آینده و فرصتی برای آینده یاد می شود می تواند باتوجه به محدودیت های فزآینده منابع آب و خاک کشور، جایگزین مناسبی برای خیلی از محصولات رایج باشد. وی اظهار داشت: باکتری های اسید لاکتیک، با اهمیت ترین منبع تولید اسید لاکتیک و برخی ترکیبات دیگر مفید تغذیه ای هستند که تقریباً در تمامی فرآیندهای تخمیر بعنوان استارتر اصلی یا کمکی (از جمله پروبیوتیک) نقش ایفا می کنند و در فرآیندهای مختلف صنایع غذایی و حتی دارویی و... کاربرد دارند. رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اعلان اینکه بیوتکنولوژی صنایع غذایی، استفاده از میکروارگانیسم ها یا قسمتی از آنها در تولید فرآورده های غذایی، ارائه خدمت یا رفع یک معضل را شامل می شود، اضافه کرد: تولید رنگدانه های خوراکی، استارترها، آنزیم های صنایع غذایی، طعم دهنده ها و اسیدهای آمینه از زمینه های اولویت دار بیوتکنولوژی صنایع غذایی در کشور به شمار می آیند.


منبع:

1401/03/09
21:37:30
5.0 / 5
218
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد