استفاده از تفاوت های احساسی مردان و زنان در تشخیص اوتیسم

استفاده از تفاوت های احساسی مردان و زنان در تشخیص اوتیسم

اسمارت کاور: بررسی جدید پژوهشگران بریتانیایی نشان میدهد که تفاوت های مردان و زنان در پردازش احساسات می تواند بر تشخیص اوتیسم تاثیر بگذارد.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از نیوز مدیکال نت، یک پژوهش جدید که توسط گروهی از روانشناسان "دانشگاه باث"(University of Bath) و "دانشگاه کاردیف"(Cardiff University) انجام شده است، نشان میدهد که با در نظر گرفتن تفاوت بین نحوه تجربه و عملکرد زنان و مردان بر طبق احساسات آنها، می توان تشخیص اوتیسم را بهبود بخشید.
این پژوهش نشان میدهد در صورتیکه مردان کمتر در مسائل عاطفی درگیر می شوند، زنان نیاز بیشتری به درگیر شدن در تجربیات عاطفی دارند. بگفته پژوهشگران، این امر می تواند بر تشخیص اوتیسم تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، مردان بطور معمول خاصیت های شخصیتی بیشتری در ارتباط با اوتیسم دارند؛ همچون ترجیح دادن انجام کارها بصورت مکرر، علایق شدید و مشکل در رسیدن به اهداف. در مقابل، زنان بطور معمول گزارش می دهند که احساسات کمک می کنند تا با مشکلات زندگی کنار بیایند و این ممکنست به آنها کمک نماید تا خاصیت های اوتیستیک خودرا پنهان کنند.
تحقیقات محدودی که تا به امروز انجام شده اند، نشان می دهند که سوگیری های جنسیتی بطور معمول به نادیده گرفتن اوتیسم زنان در اوایل زندگی آنها منجر می شوند. قسمتی از این مساله ممکنست مربوط به هنجارهای جنسیتی باشد که در آن تفاوت های عاطفی بین دو جنسیت، نکته ای کلیدی است.
این یکی از اولین پژوهش هایی است که خاصیت های شخصیتی در رابطه با اوتیسم را در کنار تفاوت در نحوه پردازش احساسات مردان و زنان بررسی می کند.
پژوهشگران با بهره گیری از داده های ۱۶۵۶ بزرگسال جوان بریتانیایی بررسی کردند که چرا مردان، خاصیت های اوتیسم بیشتری را نسبت به زنان گزارش می کنند و احتمال تشخیص مبتلاشدن به اوتیسم در آنها بیشتر است. در این پژوهش، مردان گزارش دادند که نیاز کمتری به تجربیات عاطفی دارند. بگفته پژوهشگران، این امر ممکنست به رویگردانی مردان از تجربیات عاطفی-اجتماعی منجر شود و به بروز خاصیت های اوتیسم بیشتری منجر شود.
دکتر "لوسی لیوینگستون"(Lucy Livingston)، مدرس دانشگاه کاردیف، تأثیر تفاوت های جنسیتی موثر در اوتیسم را مورد بررسی قرار داده است. لیوینگستون توضیح داد: مسئله اوتیسم پنهان در زنان، درحال مطرح شدن در جامعه است و ضعف های روش های فعلی ما در تشخیص را آشکار می کند.
وی ادامه داد: ما می دانیم که مردان تا چهار برابر بیش از زنان در معرض مبتلاشدن به این بیماری هستند. حالا معتقدیم که یکی از دلیلهای این امر می تواند به تفاوت های جنسیتی در احساسات مربوط باشد. در حقیقت، حدس ما این است که نیازهای عاطفی بالاتر می توانند خاصیت های اوتیسم را در بعضی از زنان پنهان کنند.
لیوینگستون افزود: ما امیدواریم که یافته های این پژوهش نه فقط درک ما را در مورد دلیلهای مهم روان شناختی ورای تفاوت های جنسیتی در اوتیسم بهبود ببخشند، بلکه بتوانند به بهبود تشخیص دقیق اوتیسم در مردان و زنان کمک کنند.
بدون تشخیص درست، افراد مبتلا به اوتیسم ممکنست حمایت هایی را که می توانند زندگی آنها را سالم تر و شادتر کنند، از دست بدهند. به همین دلیل، موضوع عدم تشخیص اوتیسم در زنان بسیار اهمیت دارد.
"لوسی والدرن"(Lucy Waldren)، پژوهشگر دانشگاه باث و سرپرست این پژوهش اظهار داشت: هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است تا مشخص شود که چرا مردان و زنان در نیازهای عاطفی خود با هم تفاوت دارند و این که آیا این امر به سبب انتظارات جامعه شکل می گیرد یا خیر. ما امیدواریم که این پژوهش، به بهبود عملکرد بالینی در شناسایی اوتیسم در زنان طی مراحل اولیه زندگی آنها کمک نماید.
این گروه پژوهشی، داده های پژوهش خودرا در اختیار سایر پژوهشگران و پزشکان قرار داده اند تا بتوان آنها را در تحقیقات آینده برای آشکار کردن بینش های جدیدی درباره ی اوتیسم بررسی کرد.
این پژوهش، در مجله "JCPP Advances" به چاپ رسید.




منبع:

1401/05/31
20:14:12
5.0 / 5
358
تگها: تجربه
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد