جعفری:
دانشگاه مالک اشتر زمینه ساز کارآفرینی و مواجهه با تحریم ها است
به گزارش اسمارت کاور، مسئول دانشگاه صنعتی مالک اشتر اظهار داشت: دانشگاه مالک اشتر در امتداد ابداع، اختراع و تولید تکنولوژی های جدید گام برمی دارد تا زمینه ساز کارآفرینی و روبرو شدن با تحریم ها باشد.
مهدی جعفری رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد سر ریز فن آوری های خاص انتقال یافته از حوزه امنیتی به بخش صنعت در نمایشگاه توسعه همکاریهای دفاعی و ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، اظهار داشت: دانشگاه صنعتی مالک اشتر، همانند سایر دانشگاه ها، در حوزه آموزش و بطور دقیق تر در زمینه پژوهش، تولید فناوری و علوم بدیع و نوظهور فعالیت دارد. محصولاتی که این دانشگاه عرضه می کند به طور عمده ناشی از فناوری های نوین و نوظهوری است که برای نخستین بار معرفی می گردند.
وی اضافه کرد: ما در دانشگاه ۵۴ پژوهشکده و نزدیک به ۱۵۰ مرکز توسعه علوم و فناوری داریم که به طور عمده در حوزه های ملی و دفاعی فعالیت می نمایند. سرریز این فناوری ها در حوزه های صنعتی و ملی هم به کار گرفته می شود و خدمات مختلفی به صنایعی نظیر فولاد، نیروگاه ها و صنایع در رابطه با ساخت افزایشی عرضه می شود. این صنایع به موادی با استقامت بالا و تحمل دمای زیاد نیاز دارند.
جعفری در تشریح فعالیتهای انجام شده در دانشگاه مالک اشتر، اظهار نمود: در نمایشگاهی که برگزار شده است، بعضی از دستاوردهای دانشگاه عرضه شده اند، از جمله: دستگاه سوراخ کاری لیزری که می تواند سوراخ هایی به ابعاد ۳۰ میکرون را بر روی بلیدها و پره های توربین ها ایجاد نماید. همینطور پرینترهای سه بعدی فلزی که در دانشگاه طراحی و ساخته شده اند و در سطح ملی هم عرضه شده اند. برای نمونه، شرکت مپنا و برخی دانشگاه های دیگر این فناوری را از ما دریافت کرده اند. در حوزه فن آوری های لیزری، حریم سنج های لیزری که می توانند فاصله خطوط انتقال و ساختمان های همجوار را برای اهداف ایمنی و امنیتی اندازه گیری کنند؛ سامانه های توزیع دمای لیزری که قادر به اندازه گیری دما در طول خطوط انتقال و ارتباطات مخابراتی هستند.
برنامه های دانشگاه مالک اشتر در جهت کمک به صنعت و اشتغال است
وی در مورد چشم انداز آینده و برنامه های طراحی شده برای مواجهه با تحریم ها، اظهار داشت: در زمینه آینده نگری و برنامه های توسعه ای، دانشگاه صنعتی مالک اشتر در جهت ابداع، اختراع و تولید تکنولوژی های جدید گام برمی دارد تا علاوه بر کمک به صنعت و اشتغال کشور، زمینه ساز کارآفرینی و مواجهه با تحریم ها باشد. در حوزه مواجهه با تحریم ها، خیلی از مواد و فناوری های مورد نیاز کشور را در داخل تولید کرده ایم. دانشگاه دارای دو مجتمع تخصصی در حوزه مواد است که در زمینه های مختلفی همچون فناوری های ساخت فلزی، غیر فلزی، لاستیکی، کامپوزیتی، نانوکامپوزیتی و مواد مغناطیسی فعالیت می نمایند. بعنوان نمونه، ما انواع و اقسام آهنرباهای صنعتی مورد استفاده در انواع ژنراتورها و موتورها را تولید کرده ایم. در آینده با عنایت به نیاز روز افزون کشور به این فناوری ها، انتقال این دانش و فناوری به صنعت امری ضروری می باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر تصریح کرد: علاوه بر این، دانشگاه صنعتی مالک اشتر با تاکید بر تخصص ها و توانمندی های موجود، می تواند اهمیت بالای ی در تربیت دانشجویان، مهندسان و متخصصان ایفا کند تا این افراد بتوانند دانش و فناوری های پیشرفته را به بخش های صنعتی و ملی انتقال دهند. این امر یکی از اهداف اصلی دانشگاه بوده و همچنان در دستور کار ما قرار دارد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب