جی نف زیرساخت نظام حکمرانی است
اسمارت کاور: معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ملی پست در مراسم افتتاح پایگاه داده ملی جی نف در 20 نقطه از مناطق شهری و روستایی استان گیلان و در کارگروه جی نف این استان اصرار کرد جی نف زیر ساخت نظام حکمرانی و مدیریت اطلاعات مکان محور کشور است.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، محمد احمدی- مدیر عامل شرکت ملی پست- در این نشست با حضور هادی حق شناس - استاندار گیلان و جمعی از مدیران شرکت ملی پست و مدیران استانی، نیز حضور داشتند، با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور پیرامون پیگیری و پیشبرد پروژه ملی نظام استاندارد آدرس گذاری مکان محور (جی نف) اظهار داشت: در ساختار حکمرانی مبتنی بر داده، دو پایگاه اطلاعاتی کلان وجود دارد که پایه و اساس کاربری سایر کلان داده ها بر این دو استوار است.
وی اضافه کرد: اولین کلان داده شناسایی افراد و دومین شناسایی مکان اقامت است که این اطلاعات برگرفته از نظام کد ملی و کدپستی است.
احمدی با اعلان اینکه پیاده سازی پروژه ملی جی نف در عرصه معابر فاقد نام و همنام و نیز ساختمان های بدون پلاک با چالش هایی روبروست، بر همیاری و هم افزایی شهرداری ها و دهیاری ها بمنظور تسریع در رفع چالش ها و اجرائی شدن این طرح اصرار کرد.
معاون وزیر ارتباطات دسترسی به نقشه های پارسل بندی شده را از دیگر نیازهای پروژه جی نف دانست و اضافه کرد: شرکت ملی پست در کارگروه ملی جی نف بوسیله همه دستگاه های ذیربط همچون سازمان نقشه برداری، سازمان ثبت اسناد و بنیاد مسکن و سایر سازمان هایی که دسترسی به نقشه های کاربردی دارند، همچون پژوهشگاه فضایی ایران، پیگیر حل مساله نقشه است.
مدیرعامل شرکت پست در ادامه ایجاد فاکتورهای پیشبرد این پروژه را در لایه شهرها و روستاها خواهان شد و اضافه کرد: امیدواریم با اجرائی شدن این طرح گام مهمی در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال در استان برداریم.
احمدی همین طور از همکاری استاندار گیلان برای احیای کارگروه استانی جی نف و پیگیری پیشبرد این طرح در استان تقدیر و تشکر کرد و اضافه کرد: پست شریان نامرئی ارتباطی است که نقش موثری در به حرکت در آمدن اقتصاد دیجیتال دارد.
وی ظرفیت کسب وکارهای کوچک و وجود کالاهای متنوع بومی و محلی در استان گیلان را مهم ارزیابی کرد و عنوان داشت: پست می تواند به عنوان یک ابزار توانمندساز در کنار این کسب وکارها در راستای توسعه اقتصادی و گسترش اقتصاد دیجیتال قرار گیرد.
احمدی در بخش دیگر سخنانش، پروژه ساخت و ایجاد مرکز تجزیه و مبادلات هوشمند را برای استان یک ضرورت جدی برشمرد و از مسؤلان استان برای تسهیل گری و پشتیبانی از این پروژه استمداد خواست.
مدیرعامل شرکت ملی پست در آخر توسعه پست سبز را از برنامه های کلان شرکت ملی پست دانست و اظهار داشت: استفاده از انرژی های خورشیدی در ساختمان های ادارات پست و همین طور استفاده از وسایط نقلیه برقی بمنظور کاهش مصرف انرژی و پشتیبانی از محیط زیست در دستور کار قرار دارد و در صدد هستیم زیرساخت های پستی متناسب با افزایش ترافیک مرسولات پستی و دسترسی سهل به خدمات پست در همه شهرها و روستاها را توسعه و گسترش دهیم.
کاهش هزینه های زندگی مردم با توسعه اقتصاد دیجیتال
استاندار گیلان نیز در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت نقش پست در ایجاد زنجیره تامین کالا گفت: ایجاد پایگاه اطلاعات مبتنی بر داده های صحیح و توسعه اقتصاد دیجیتال سبب کاهش هزینه های زندگی مردم خواهد شد.
هادی حق شناس خواهان نامگذاری کلیه معابر فاقد نام استان تا نیمه نخست سال ۱۴۰۴ شد و عنوان کرد: مادامی که معابر ما نام نداشته باشد، نمی توانیم پایگاه داده مکانی را تحقق ببخشیم.
وی ضمن مکلف کردن تمامی فرمانداران، روسای شورا و شهرداران بر اساس این که ظرف سه ماه آتی مبادرت به نامگذاری عددی معابر فاقد نام کنند، اضافه کرد: کمیته نامگذاری شورای شهر نسبت به تبدیل اعداد به نام اقدام نماید.
حق شناس همین طور ضمن تقدیر از زحمات اداره کل پست استان، بر تکمیل و بروزرسانی کدپستی ۱۰ رقمی اماکن اصرار کرد و اظهار داشت: همه دستگاه های همچون راه و شهرسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و شهرداری ها و دهیاری ها و... پای کار تکمیل پایگاه داده مکانی استان و پلاک کوبی هوشمند تا نیمه اول سال آینده بیایند تا استان گیلان نخستین استانی باشد که پروژه ملی جی نف بطور کامل در آن اجرا شود.
گفتنی است در آخر از پایگاه اطلاعات مکانی ۲۰ نقطه از مناطق شهری و روستایی گیلان با اعتباری بیش از ۲۰ میلیاردریال رونمایی گردید.
منبع: اسمارت كاور
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب