وزیر ارتباطات خبر داد
انجام تقسیم کار ملی در عرصه هوش مصنوعی
به گزارش اسمارت کاور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تقسیم کار ملی برای تحقق تاکیدات رهبر معظم انقلاب و مصوبات مجلس در عرصه هوش مصنوعی آگاهی داد و اظهار داشت: ساماندهی مراکز داده ذیل ماده 107 برنامه هفتم پیشرفت در دستور کار است.
به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، سید ستار هاشمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- بعد از حضور در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مورد اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات برای تحقق مصوبات مجلس و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در عرصه هوش مصنوعی، اظهار داشت: خوشبختانه باتوجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در بحث هوش مصنوعی تقسیم کار خوبی در دولت اتفاق افتاده تا دستگاه های مختلف همکاری و کمک لازم را برای پیشبرد اهداف و محورها داشته باشند.
وی در توضیح چگونگی تقسیم کار دستگاهها، اضافه کرد: گسترش زیرساخت های پردازشی و ارتباطی بر عهده وزارت ارتباطات است که در قالب ماموریت برنامه هفتم پیشرفت باید ابر دولت هوشمند را توسعه و گسترش دهیم و باتوجه به هزینه بر بودن زیرساخت های پردازشی تلاش ما بر این است که این مهم را در ابر دولت ساماندهی نماییم.
هاشمی اضافه کرد: تسهیل گری و کمک به توسعه شرکت های دانش بنیان و ایجاد زیست بوم هوش مصنوعی ماموریتی است که به معاونت علمی و فناوری رییس جمهور محول شده تا با تأکید بر تجربه سالهای قبل، این مسیر را ادامه دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حوزه توسعه و آموزش نیروی انسانی نیز وزارت خانه های آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و علوم، مسئولیت آموزش رسمی و تامین نیروی انسانی متخصص را بر عهده دارند و در این رابطه توسعه برگزاری دوره های مهارتی رسمی و غیررسمی کوتاه مدت بدون مدرک رسمی در دستور کار است و به تسری مباحث هوش مصنوعی در تمامی شئون زندگی مردم کمک می نماید.
طراحی زیرساخت های هوش مصنوعی باید بصورت یکپارچه انجام شود
براساس اعلام سایت خانه ملت، وی ادامه داد: تأکید ما این است که طراحی زیرساخت های هوش مصنوعی باید بصورت یکپارچه صورت گیرد برای اینکه در گذشته دستگاه های مختلف بصورت جداگانه مبادرت به توسعه مراکز داده کرده بودند اما بعد از یک دهه به این جمع بندی رسیدیم که باید ذیل ماده ۱۰۷ برنامه هفتم پیشرفت، تمامی این زیرساخت ها بصورت متمرکز و تجمیعی ساماندهی شود؛ این نگاه، برآمده از تجربیات گذشته به ایجاد یک زیرساخت منسجم، کم هزینه و کارآمد برای آینده فناوری کشور منجر می شود.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب