رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات:

پروژه فیبر نوری در مازندران 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

پروژه فیبر نوری در مازندران 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش اسمارت کاور، مازندران رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات، تصریح کرد: اجرای فیبر نوری در مازندران، ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که از این لحاظ مازندران در رتبه ششم کشور قرار دارد.



حمید فتاحی پنج شنبه ۱۸ اردیبهشت در شورای اداری استان مازندران در استانداری اظهار نمود: کمبود زمین در مازندران یکی از چالش هایی است که در مناطق شهری برای توسعه شبکه با آن مواجه هستیم.

وی اضافه کرد: برای رفع این معضل نیاز سرمایه گذاری در توسعه شبکه هستیم.

فتاحی ضمن اشاره به اینکه، راه اندازی سایت های مخابراتی نیازمند به تملک زمین هایی هست که مسؤلان استان باید پای کار بیایند، اظهار داشت: برای تمامی شهر های مازندران پیرامون اجرای فیبر نوری برنامه ریزی شده است.

در جلسه شورای اداری امروز، ۹۸ پروژه با اعتبار ۶۱۰ میلیارد تومان به صورت وبیناری با حضور ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات راه اندازی شد.




منبع:

1404/02/18
12:30:45
5.0 / 5
14
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
لینک دوستان اسمارت كاور
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد