راهبری معاونت علمی در توسعه همکاریهای فناورانه ایران و سنگال

راهبری معاونت علمی در توسعه همکاریهای فناورانه ایران و سنگال

به گزارش اسمارت کاور، در دیدار سفیر ایران در سنگال با رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی، بر توسعه صادرات محصولات دانش بنیان تاکید گردید.



به گزارش اسمارت کاور به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این نشست فرصتی جهت بررسی ظرفیتهای هوش مصنوعی و زیرساخت های فناوری جهت توسعه همکاریهای اقتصادی و فناورانه میان دو کشور بود.
روزبه با اعلان اینکه سنگال دروازه ورود به آفریقا است، خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان ایران با برخورداری از استانداردهای بین المللی، توان تولید با هزینه رقابتی و کیفیت هم تراز با رقبای جهانی را دارند.
وی با اشاره به ظرفیت بالاتر از ۱۱ هزار شرکت دانش بنیان ایرانی، پیشنهادهای مختلفی را برای توسعه همکاری ها بیان کرد که شامل پشتیبانی از برگزاری فناورانه نمایشگاه روز ملی(۲۲ بهمن)، تامین محتوای فناورانه برای رسانه های سنگال، تولید مشترک در حوزه های کشاورزی، پزشکی، انرژی و پتروشیمی، انتقال دانش فنی تولید پهپاد کشاورزی و همین طور کمک به ایجاد شهرک های علمی و خانه نوآوری در سنگال بود.
رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی همین طور بر آمادگی برای سیاستگذاری در حوزه بورس تحصیلی دانشجویان سنگالی، میزبانی از هیأت های فنی این کشور برای بازدید از زیرساخت های فناروانه در خانه فناوری و نوآوری ایران (آی هیت) تاکید کرد.
در ادامه این جلسه، حمید مرادخانی، سفیر ایران در سنگال، ضمن استقبال از این پیشنهادات، خواهان مشارکت پررنگ معاونت علمی و سازمان توسعه همکاری ها در کمیسیون مشترک ایران و آفریقا شد. وی انتقال فناوری و آموزش را محورهای کلیدی تعامل دو کشور دانست و با تکیه بر اهمیت شبکه سازی نخبگانی و همکاری در حوزه های نفت و انرژی، از غائی شدن یادداشت تفاهمی اطلاع داد که مقرر است در مسافرت هیئت سنگالی به ایران در دی ماه سالجاری ارایه شود.
خلاصه اینکه به گزارش اسمارت کاور به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این جلسه فرصتی جهت بررسی ظرفیت های هوش مصنوعی و زیرساخت های فناوری جهت توسعه همکاریهای اقتصادی و فناورانه میان دو کشور بود. روزبه با اشاره به اینکه سنگال دروازه ورود به آفریقا است، تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان ایران با برخورداری از معیارهای بین المللی، توان تولید با هزینه رقابتی و کیفیت هم تراز با رقبای جهانی را دارند.
1405/07/21
19:07:43
5.0 / 5
6
مطلب اسمارت کاور را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
اسمارت کاور