تلسكوپ رادیویی استرالیا هیچ نشانه ای از بیگانگان پیدا نكرد

تلسكوپ رادیویی استرالیا هیچ نشانه ای از بیگانگان پیدا نكرد

گفته می شود تلسكوپ رادیویی استرالیا هیچ نشانه ای از فناوری بیگانه را در ۱۰ میلیون منظومه ستاره ای نیافته است.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، یک تلسکوپ رادیویی در مکانی دورافتاده در استرالیای غربی، عمیق ترین و گسترده ترین جستجو را در فرکانس های پایین برای یافتن نشانه هایی از فناوری های بیگانه انجام داده است و طی آن یک بخش از آسمان را که شامل حداقل ۱۰ میلیون ستاره است، بررسی نموده است.
ستاره شناسان از تلسکوپ "آرایه مورچیسون وایدفیلد"(MWA) برای اکتشاف صدها برابر گسترده تر از هر جستجوی قبلی برای حیات فرازمینی استفاده کردند.
این مطالعه که امروز در مجله انجمن نجوم استرالیا(Astronomical Society of Australia) انتشار یافته است، آسمان اطراف صورت فلکی "ولا" را رصد کرده است، اما بنظر می رسد حداقل در این قسمت از جهان، تمدنی وجود ندارد و یا اگر هم وجود دارد، خویش را نشان نمی دهند.
این تحقیق توسط دکتر "چنوا ترمبلی" ستاره شناس آژانس ملی علوم استرالیا(CSIRO) و پروفسور "استیون تینگای" از دانشگاه کورتین و مرکز بین المللی تحقیقات نجوم رادیویی "ICRAR" انجام شده است.
دکتر "ترمبلی" اظهار داشت که این تلسکوپ به جستجوی انتشار امواج رادیویی قدرتمند در فرکانس های مشابه با فرکانس های رادیوی FM پرداخت که می تواند وجود یک منبع هوشمند را نشان دهد.
وی اظهار داشت: تلسکوپ MWA یک تلسکوپ بی نظیر است، چون که دارای یک میدان دید فوق العاده گسترده است که به ما اجازه می دهد میلیون ها ستاره را به صورت همزمان رصد نماییم.
وی ادامه داد: ما آسمان اطراف صورت فلکی "ولا" را به مدت ۱۷ ساعت رصد کردیم، یعنی بیشتر از ۱۰۰ برابر گسترده تر و عمیق تر از هر زمان دیگر و با بدست آرودن این مجموعه از داده ها، هیچ علامت و نشانه ای از زندگی و تمدن هوشمند پیدا نکردیم.
پروفسور "تینگای" گفت باآنکه این جستجو گسترده ترین جستجو تابحال بوده است، اما از نتیجه آن شوکه نشده است، چون که فضا واقعاً بزرگ است.
وی اظهار داشت: با وجود اینکه این یک تحقیق واقعاً بزرگ بود، اما فضای مورد بررسی ما معادل کوشش برای یافتن حجم آب یک استخر در تمام اقیانوس های زمین است.
وی ادامه داد: از آنجائیکه ما واقعاً نمی توانیم فرض را بر این بگذاریم که تمدن های بیگانه از فناوری استفاده می نمایند، باید به روش های مختلفی جستجو نماییم. ما با بهره گیری از تلسکوپ های رادیویی می توانیم در یک فضای هشت بعدی به اکتشاف بپردازیم.
باآنکه در جستجوی هوش فرازمینی مسیری طولانی وجود دارد، اما تلسکوپ هایی مانند "MWA" همچنان به کنار زدن محدودیت ها ادامه می دهند و به جستجوی خود ادامه می دهند.
تلسکوپ "MWA" زمینه ساز ابزار بعدی موسوم به "آرایه کیلومتر مربع"(SKA) است که یک رصدخانه ۱.۷ میلیارد یورویی با تلسکوپ هایی در استرالیای غربی و آفریقای جنوبی خواهد بود.
پروفسور "تینگای" اظهار داشت: تلسکوپ فرکانس پایین "SKA" که در استرالیای غربی ایجاد می شود به سبب افزایش حساسیت قادر به تشخیص سیگنال های رادیویی زمین مانند از منطومه های سیاره ای نسبتاً نزدیک است. با رصدخانه "SKA" ما می توانیم میلیاردها منطومه ستاره ای را بررسی نماییم و به دنبال ثبت نشانه تمدن بیگانه باشیم.
تلسکوپ "MWA" در رصدخانه رادیو-نجوم "مورچیسون" واقع است که یک مرکز نجوم ازراه دور و بی صدا است که توسط آژانس ملی علوم استرالیا(CSIRO) ساخته شده و نگهداری می شود. "SKA" هم در همان مکان ساخته خواهد شد، اما ۵۰ برابر حساس تر و قادر به انجام آزمایش های عمیق تر خواهد بود.




منبع:

1399/06/20
22:38:07
5.0 / 5
1870
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد