در گزارش اسمارت كاور عنوان شد؛

راه اندازی خانه فناوری ایران در روسیه

راه اندازی خانه فناوری ایران در روسیه

به گزارش اسمارت کاور رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی با اعلان اینکه خانه های نوآوری و فناوری با هدف دیپلماسی فناوری ایجاد می شوند، اظهار داشت: تا حالا 3 خانه بعنوان هاب صادراتی به وجود آمده است.



دکتر مهدی قلعه نوی درباره برنامه های معاونت علمی برای توسعه ارتباطات بین المللی و صادرات محصولات دانش بنیان به خبرنگار مهر اظهار نمود: یکی از برنامه های اصلی که از سال ۹۹ با هدف توسعه زیرساخت فیزیکی در بازارهای هدف صادراتی برای شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق در معاونت علمی پیگیری کردیم ایجاد خانه های نوآوری و فناوری در خارج از ایران بود.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری با اشاره به اینکه در سال ۹۹ توانستیم ۲ خانه فناوری و نوآوری را در کشور کنیا و سوریه راه اندازی نماییم، اظهار داشت: نخستین خانه نوآوری و فناوری در سالهای قبل در چین، دومی و سومی در کنیا و سوریه پارسال به راه افتاده است.
قلعه نوی با اشاره به اینکه به این خانه های نوآوری و فناوری «iHiT» می گویند، اظهار داشت: این خانه ها در حقیقت با هدف ارائه خدمات سخت افزاری از قبیل تامین فضای کار اختصاصی و فضای کار اشتراکی و اتاق جلسات و شوروم کالایی به وجود آمده اند تا شرکتها بتوانند به این واسطه محصولات خودرا به کشور مربوطه و سایر کشورهای همجوار آنها صادرات کنند.
وی تصریح کرد: ارائه خدمات نرم افزاری شامل تحقیقات بازار، بازاریابی، ستاندن استانداردها و مجوزهای فروش همچون اقداماتی است که به این شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق در خانه نوآوری ارائه می شود تا روند صادرات با سهولت اجرائی شود.
به گفته رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری، همین طور نشست های تجاری در این خانه ها با هدف انجام فعالیتهای بین المللی در حوزه صادرات برگزار می گردد.
وی ضمن اشاره به دیگر هدف راه اندازی خانه های نوآوری اظهار داشت: چنین کشوری که خانه نوآوری در آن به وجود آمده بعنوان هاب صادراتی می تواند زمینه صادرات به سایر کشورهای منطقه برای شرکتهای دانش بنیان را فراهم آورد.
وی ضمن اشاره به سایر برنامه های بین المللی اظهار داشت: همین طور در سال ۹۹ در امتداد توسعه ارتباطات بین المللی و با عنایت به محدودیت های به وجود آمده بواسطه پاندمی کرونا ۱۲ نشست آنلاین با آلمان، سوئیس، اتریش، افغانستان، پاکستان، کنیا، آفریقای جنوبی، مالزی، اندونزی، روسیه، قزاقستان و ازبکستان برگزار کردیم. این جلسه ها با هدف تبیین شرایط بازار و تناظر یابی شرکتها با همتایان و مشتریان شأن در سایر کشورها انجام شده و نتایجی هم داشت.
وی ضمن اشاره به نتایج این جلسه ها اظهار داشت: صادرات انواع طعم دهنده، خشک کن های خورشیدی، تجهیزات پزشکی مصرفی و.. به کشورهای افغانستان، مالزی و ازبکستان از نتایج این نشستها بودند.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری درباب هفته نوآوری ایران اظهار داشت: ۱۰۰ شرکت از ۳۰ کشور با هدف توسعه تجارت بین ایران و کشورهای شرکت کننده جلسات آنلاین با یکدیگر برقرار کردند.
وی اظهار داشت: راه اندازی خانه های نوآوری در سال ۹۹ شروع خوبی بوده تا حالا محصولات ۵ شرکت دانش بنیان دارو و تجهیزات پزشکی در شرق آفریقا رجیستر شده و مقرر است بعد از اتمام پروسه ثبت بازاریابی و صادرات محصولات شروع شود.
راه اندازی خانه نوآوری و تکنولوژی جدید در سایر کشورها
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری اضافه کرد: ما در صدد هستیم که در سال ۱۴۰۰ دو خانه نوآوری و فناوری را در دو کشور دیگر راه اندازی نماییم.
وی افزود: حالا مقدمات راه اندازی چهارمین خانه فناوری و نوآوری ایران در کشور روسیه به وجود آمده است که در خردادماه و همزمان با برگزاری دومین نشست میان شرکت های دانش بنیان ایران و طرف های روس این مساله نیز به سرانجام خواهد رسید.


منبع:

1400/01/12
15:03:36
5.0 / 5
1230
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد