معاونت علمی اعلام كرد؛

بومی سازی محصولات گلوگاهی و تحریمی صنعت پتروشیمی

بومی سازی محصولات گلوگاهی و تحریمی صنعت پتروشیمی

به گزارش اسمارت کاور معاونت علمی و فناوری اعلام نمود ۲۰۰ مجموعه دانش بنیان و غیر دانش بنیان در راه بومی سازی محصولات گلوگاهی و تحریمی صنعت پتروشیمی فعالیت می نمایند تا نیاز این حوزه را برطرف سازند.



به گزارش اسمارت کاور به نقل از معاونت علمی و فناوری، یکی از طریق های اثرگذار در توسعه فناورانه کشور در ایام سخت اقتصادی و اعمال تحریم ها، استفاده از ظرفیت داخلی و دانشی جوانان و متخصصان کشور است.
کسانی که توان کافی برای کمک به ایران در گذر از این روزها و رساندن کشور به قله های پیشرفت و توسعه یافتگی را دارند. یکی از نقاط کلیدی و حساس کشور که احتیاج به استفاده از این توان تخصصی دارد، صنایع کشور است. صنایعی که طی سالهای اخیر با کمک همین دانش بومی، مسیر نوینی را برای توسعه علمی و فناورانه خود یافته اند.
اما شاید برگزاری رویدادهای فناورانه یکی از بهترین و مؤثرترین راه ها برای تسهیل مسیر ورود دانش، تحصص و فناوری به صنایع باشد. بر همین مبنا هم صنعت پتروشیمی دو سالی است میزبان «رویداد هدفمند پشتیبانی از ساخت داخل» است. رویدادی که توسط ستاد توسعه فناوری های حوزه آب و انرژی برگزار می گردد و فرصتی مناسب برای اثبات نقش دانش، خلاقیت و تخصص شرکتهای دانش بنیان به کشور است.
دومین دوره این رویداد که ۲۷ بهمن ماه سال ۹۹ برگزار شد منجر به جذب و مشارکت بیشتر از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و غیر دانش بنیان، شامل سازندگان و تأمین کنندگان کالاها و خدمات شد. در این رویداد ۷۰ تفاهمنامه همکاری به امضا رسید تا تولید و بومی سازی کالاها و خدمات گلوگاهی و مبتنی بر تحریم ها در کشور شتاب گیرد.
این تفاهمنامه ها بیشتر از ۶۰ هزار میلیارد ریال ارزش افزوده برای کشور به دنبال داشته است. آمارها گواهی می دهد که تعداد تفاهمنامه ها با دانش بنیان ها نسبت به سال گذشته، ۳ برابر، ارزش قراردادهای منعقد شده ۸ برابر و تعداد شرکتهای حاضر ۳ برابر رشد داشته است.
«حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» رویدادی است که به دنبال تحقق اهداف مأموریت کلان اقتصادی کشور در خصوص پشتیبانی از ساخت داخل با اتکاء به توانمندی های داخلی است و هر سال در جزیره کیش برگزار می گردد. شناسایی چالش ها و نیازهای فناورانه صنایع و سازمان های حوزه پتروشیمی، عرضه توانمندی شرکتهای دانش بنیان و فناور و شتاب دهنده های حوزه آب و انرژی و شکل گیری شبکه ای میان اجزای اصلی زیست بوم فناوری و نوآوری در این عرصه هم از مهم ترین اهداف مشارکت ستاد توسعه فناوری های حوزه آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این رویداد فناورانه است.

1400/02/06
15:38:23
5.0 / 5
1324
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد