توسعه یك هواپیمای تماما برقی برای مسافت های كوتاه

توسعه یك هواپیمای تماما برقی برای مسافت های كوتاه

اسمارت کاور: استارتاپ سوئدی  ˮHeart Aerospaceˮ درحال طراحی هواپیمایی کاملا برقی است که می توان از آن در سفرهای کوتاه که از نظر اقتصادی برای هواپیماهای معمولی مناسب نیستند، استفاده نمود.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از نیواطلس، این استارتاپ بتازگی گروه جدیدی از سرمایه گذاران را به خود جذب کرده، همچون ی این سرمایه گذاران خطوط هوایی یونایتد است که می خواهد صد فروند از این هواپیما را طی چندسال آینده در ناوگان هوایی خود داشته باشد.
هواپیماهای برقی قادر به طی مسافتی مشابه هواپیماهای تجاری امروزی نیستند، برای اینکه فناوری باتری آنها مسافتی که این هواپیماها قادر به درنوردیدن آن هستند را محدود می کند. با این وجود آنها می توانند برای سفرهای کوتاه مدت باارزش باشند و برخی از هواپیماهای برقی درحال ساخت به همین دلیل طراحی شده اند.
شرکت "Heart Aerospace" می خواهد هواپیمای ۱۹ سرنشین تمام برقی "ES-۱۹" را به همین دلیل تولید نماید که به قول این شرکت می تواند حداکثر تا مسافت ۴۰۰ کیلومتر پرواز کند. البته این مسافت با پیشرفت فناوری باتری ها در آینده افزایش خواهد یافت.


شرکت سازنده ی این هواپیما می گوید که موتور برقی آن ۲۰ برابر ارزان تر از موتور هواپیماهای معمولی با اندازه ی مشابه است و هزینه ها را تا ۱۰۰ برابر می کاهد.
این شرکت امیدوار است این هواپیما بتواند در مسیرهایی که برای سایر هواپیماها مقدور نیست، کار کند و حتی مسیرهای جدیدی بوجود آورد. هواپیمای ES-۱۹ برای بلند شدن به یک باند ۷۵۰ متری نیاز دارد و این شرکت تصور می کند که این هواپیمای برقی برای سفر در مناطق کوهستانی که مسیر جاده ای نامناسبی دارند و سفرهای میان جزیره ای مناسب می باشد.
"ES-۱۹" هنوز چندین سال با انجام نخستین پرواز خود فاصله دارد، اما پیشرفت شرکت سازنده ی آن سبب شده که توجه تعدادی از بزرگان عرصه هوانوردی به آن جلب شود. شرکت هواپیمایی یونایتد می خواهد صد فروند هواپیما از این شرکت خریداری کند، این شرکت آرزو دارد تا سال ۲۰۵۰ انتشار گازهای گلخانه ای خودرا تا ۱۰۰ درصد کم کند.


شرکت هواپیمایی "Heart Aerospace" پیش بینی می کند که تا آخر سال ۲۰۲۳ طراحی هواپیمای "ES-۱۹" به اتمام برسد و نخستین پرواز این هواپیما در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ صورت گیرد. این شرکت امیدوار است تا سال ۲۰۲۶ مجوزهای لازم برای ورود این هواپیما به صنعت هوانوردی را دریافت کرده و تا آخر سال ۲۰۲۶ سرویس دهی خودرا شروع کند.






منبع:

1400/04/28
19:32:16
5.0 / 5
1130
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد