وزیر ارتباطات:

همه دستگاه ها مکلف به پیوستن عملی به ابر دولت هستند

همه دستگاه ها مکلف به پیوستن عملی به ابر دولت هستند

به گزارش اسمارت کاور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اشاره به تکالیف ماده ۱۰۷ قانون برنامه هفتم، تاکید کرد که همه دستگاههای اجرایی مکلف اند به شکل عملی به ابر دولت متصل شوند.



به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا، سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در آئین بهره برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز (دوشنبه پنجم خردادماه) با حضور سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، تصریح کرد: خدمات ابر دولت به تمام مردم کشور عرضه می شود و اشتراک گذاری داده و سرویس ها اتفاق بزرگی است که منافع عمومی را بهمراه دارد.

وی ضمن اشاره به سرمایه گذاری های انجام شده در حوزه زیرساخت ها و توسعه خدمات هوشمند اضافه کرد: باآنکه با عرضه خدمات الکترونیک، از رجوع حضوری مردم به دستگاه ها کاسته شده، اما هنوز احتیاج به یکپارچه سازی سامانه ها وجود دارد تا مردم برای دریافت خدمات، ناچار به استفاده از سامانه های مختلف نباشند.

تأکید بر اجرای ماده ۱۰۷ و پیشگیری از سامانه های موازی


هاشمی ضمن اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: در بندهای الف، ج و ط ماده ۱۰۷، بر تجمیع زیرساخت ها در چارچوب ابر دولت و پرهیز از سرمایه گذاری جزیره ای تاکید شده که آثار آن بهره وری منابع، افزایش امنیت و کاهش هزینه ها است.

او اضافه کرد: برپایه این قانون، وزارت ارتباطات وظیفه دارد با ارزیابی سطح بلوغ دستگاه ها، تصمیم گیری کند که آیا زیرساخت آنها به ابر دولت متصل شود یا به صورت کامل منتقل گردد.

هاشمی با اشاره به اینکه سامانه های موازی نه تنها کمکی به شفافیت و سهولت خدمات نمی کنند، بلکه باعث سردرگمی مردم می شوند، بر ضرورت تجمیع و یکپارچه سازی سامانه های خدمات رسان تاکید کرد.

تحول دیجیتال با مشارکت بخش خصوصی


وزیر ارتباطات همینطور بر محوریت بخش خصوصی در تحقق تحول دیجیتال تاکید کرد و اظهار داشت: در اسناد تحولی کشور، نقش جدی برای بخش خصوصی درنظر گرفته شده و اجرای این مأموریت نیازمند همراهی دولت و تصویب در هیأت وزیران است.

او با قدردانی از اقدامات بنیاد شهید در توسعه تکنولوژی های جدید اظهار داشت: بنیاد شهید جزو پیشگامان در پیوستن به ابر دولت بوده و زیرساخت های خویش را به صورت کامل بر بستر این ابر مستقر کرده است. این اقدام، هم در زیرساخت و هم در خدمات، بنیاد شهید را در رده دستگاههای برتر قرار داده است.

هاشمی اظهار امیدواری کرد در آینده ای نزدیک، تمام خدمات بنیاد شهید به ایثارگران بدون مداخله انسانی، باکیفیت بالا، امنیت مناسب و هزینه کم عرضه شود.

وی بازطراحی فرآیندها را لازمه تحول دیجیتال دانست و از بخش خصوصی بعنوان شریک مؤثر در این راه یاد کرد و اظهار داشت: هم افزایی میان دولت و بخش خصوصی می تواند مسیر پیشرفت فناوری اطلاعات را هموارتر کند.

صرفه جویی میلیاردی با استقرار در ابر دولت


در این مراسم، سعید اوحدی- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران- هم ضمن تاکید بر بهره برداری از تکنولوژی های جدید اظهار داشت: حرکت در بستر ابر اختصاصی منجر به افزایش امنیت داده ها و بهینه سازی منابع خواهد شد.

او اضافه کرد: با اجرای این پروژه، بنیاد شهید تابحال حدود ۳۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی اولیه داشته و پیشبینی می شود این صرفه جویی سالانه حدود ۴۰ میلیارد تومان ادامه داشته باشد.

اوحدی این اقدام را گام نخست در راه توسعه فناوری اطلاعات بنیاد شهید دانست و از حمایت های وزارت ارتباطات در تحقق این پروژه ملی تقدیر نمود.




منبع:

1404/03/06
12:24:28
5.0 / 5
27
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لینک دوستان اسمارت كاور
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد