زنبور جاسوس، سلاحی جدید برای میدان نبرد

زنبور جاسوس، سلاحی جدید برای میدان نبرد

اسمارت کاور: پژوهشگران چینی با قرار دادن کنترل کننده هایی در مغز زنبورهای عسل آنها را به سایبورگ مبدل کرده اند.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از خبر آنلاین، به نقل از مهر، این دستگاه که وزن بسیار کمی دارد روی پشت زنبورهای عسل کارگر بسته و بوسیله سوزن های کوچکی به مغز حشره متصل می شود.
بگفته محققان دستگاه مذکور در تست ها ۹ مرتبه از ۱۰ بار کارآمد بود و زنبورهای عسل از دستورهایی درباره ی به چپ یا راست چرخیدن پیروی کردند. زنبورهای عسل سایبورگ را می توان در ماموریت های نجات یا در عملیات های مخفی به عنوان پیشاهنگ نظامی به کار برد. ابزار کوچک را می توان به دوربین، دستگاه های شنود و حسگرهایی مجهز کرد که به حشرات امکان می دهند اطلاعات را جمع آوری و ثبت کنند.
باتوجه به اندازه کوچک این زنبورها می توان آنها را برای عملیات های نظامی یا امنیتی مخفی مانند دسترسی به فضاهای کوچک بدون ایجاد شک بهره برد.
ژائو جی لیانگ پروفسور انستیتو فناوری پکن رهبری توسعه این فناوری را برعهده دارد. ابزار مذکور با ارائه سیگنال های الکتریکی به لوب های اپتیکی حشره که در حقیقت مراکز پردازش بصری در مغز آن هستند، به پژوهشگران امکان کنترل سایبورگ را می دهد.
پژوهشگران درباره ی این مطالعه نوشته اند: ربات های مبتنی بر حشره قابلیت های برتر حرکتی، پنهان شدن و انطباق پذیری محیط زیستی را دارند. آنها در مقایسه با نمونه ربات های مصنوعی قابلیت مخفی شدن بیشتری دارند و مدت زمان عملیات را می افزایند و به این علت برای عملیات های شناسایی مخفیانی در وضعیت هایی مانند نبرد شهری، رویارویی با تروریسم و مبارزه با مواد مخدر و همین طور عملیات های نجات در بلایای طبیعی بسیار باارزش هستند.
در این بین برخی کشورهای دیگر همچون آمریکا و ژاپن نیز برای ابداع حشره های سایبورگ رقابت می کنند.


1404/04/23
09:19:08
5.0 / 5
10
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
لینک دوستان اسمارت كاور
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد