سیستم ایمنی، ذهن و بدن را تحت تأثیر قرار می دهد

سیستم ایمنی، ذهن و بدن را تحت تأثیر قرار می دهد

اسمارت كاور: پژوهشگران دانشكده پزشكی ˮدانشگاه واشنگتنˮ در مطالعه اخیرشان اظهار كرده اند كه سیستم ایمنی، بدن و ذهن را تحت تاثیر قرار می دهد.


به گزارش اسمارت کاور به نقل از ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، پژوهشگران آمریکایی بتازگی کشف کرده اند که سلول های ایمنی اطراف مغز مولکولی تولید می کنند که این سلول ها سپس توسط یاخته های عصبی در مغز جذب می شود. مولکول IL-۱۷، تولید شده توسط سلول های ایمنی کشف شده در مناطق اطراف مغز، بر عملکرد مغز بوسیله تعاملات با سلول های عصبی تأثیر می گذارد. بگفته دانشمندان، عناصر سیستم ایمنی بدن هم ذهن و هم بدن را تحت تأثیر قرار می دهند و ممکنست مولکول ایمنی IL-۱۷ پیوند حیاتی بین این دو باشد.
"جاناتان کیپنیس"(Jonathan Kipnis) نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت: ما حالا در حال بررسی این مساله هستیم که آیا IL-۱۷ در مقدار زیاد یا کم می تواند با اضطراب در افراد ارتباط داشته باشد یا خیر.
IL-۱۷ یک سیتوکین است به عبارتی یک مولکول سیگنالینگ است که با تحریک و هدایت سلول های ایمنی، پاسخ ایمنی به عفونت را تنظیم می کند. با این وجود، چگونگی تأثیر IL-۱۷ بر اختلالات مغزی همچنان یک معما است. بافت های اطراف مغز با سلول های ایمنی مرتبط هستند. بعضی از سلول ها، همچون سلول های تی گاما دلتا، IL-۱۷ تولید می کنند. در این مطالعه، دانشمندان تعیین کردند که سلول های تی گاما دلتا نزدیک مغز بر رفتار تاثیر می گذارند.
طی این مطالعه دانشمندان آزمایشاتی را بر روی موش ها انجام دادند. آنها دریافتند که سلول های تی گاما دلتا مننژ بطور مداوم با تولید IL-۱۷، بافت های اطراف مغز را با IL-۱۷ پر می کنند. در مرحله بعدی، دانشمندان آزمایشاتی مانند آزمایش حافظه، رفتار اجتماعی، جستجوی غذا و اضطراب بر روی موش ها انجام دادند تا دریابند که آیا سلول های تی گاما دلتا یا IL-۱۷ بر رفتار موش ها تأثیر می گذارند یا خیر.
موش هایی که فاقد سلول های تی گاما دلتا یا IL-۱۷ بودند، با موش هایی که دارای سیستم ایمنی نرمال بودند، در تمام موارد غیر از اضطراب قابل تشخیص نبودند.
دانشمندان علاوه بر این دریافتند که سلول های عصبی مغز در سطح خود گیرنده هایی دارند که به IL-۱۷ پاسخ می دهند. وقتی دانشمندان این گیرنده ها را از بین بردند تا نورون ها نتوانند وجود IL-۱۷ را تشخیص دهند، موش ها هوشیاری کمتری نشان دادند. دانشمندان اظهار داشتند که این کشف ها نشان میدهد که تغییرات رفتاری یک عارضه جانبی نیست بلکه یک بخش اساسی از ارتباطات عصبی ایمنی است.
بااینکه پژوهشگران موش ها را در معرض باکتری ها یا ویروس ها قرار ندادند تا مستقیماً اثرات عفونت را بررسی نمایند، آنها لیپوپلی ساکارید را به حیوانات تزریق کردند. این محصول باکتریایی، پاسخ ایمنی شدیدی به وجود می آورد. سلول های تی گاما دلتا در بافت های اطراف مغز موش ها پاسخ IL-۱۷ بیشتری بعد از تزریق ایجاد کردند. با این وجود، هنگامی که حیوانات با آنتی بیوتیک تحت درمان قرار گرفتند، مقدار IL-۱۷ کم شد که این مساله نشان میدهد سلول های تی گاما دلتا می تواند وجود باکتری های طبیعی مانند آنهایی را که میکروبیوم روده را می سازند و به گونه های باکتریایی حمله می کنند، برای تنظیم رفتار مناسب درک کند.
دانشمندان حدس می زنند که ارتباط بین سیستم ایمنی بدن و مغز می تواند بعنوان قسمتی از یک استراتژی بقا چند ساله تکامل یابد. پژوهشگران حالا در حال بررسی این مساله هستند تا دریابند چگونه سلول های تی دلتا گاما در مننژ سیگنال های باکتریایی از سایر قسمت های بدن را تشخیص می دهند. آنها همین طور در حال بررسی چگونگی تبدیل سیگنالینگ IL-۱۷ در سلول های عصبی به تغییرات رفتاری هستند.




منبع:

1399/06/27
00:59:25
5.0 / 5
1609
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
اسمارت کاور
smartcover.ir - مالکیت معنوی سایت اسمارت كاور متعلق به مالکین آن می باشد